KÄYTTÖEHDOT

YLEISTÄ

Tämän sivuston ylläpidosta vastaa EGO. Sivustolla käytetyt termit “me”, “meidän” ja “meille” viittaavat kaikki EGOon. EGO tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki sillä olevat tiedot ja palvelut. Sivuston käyttäjänä hyväksyt kaikki ehdot, menettelytavat ja tiedoksiannot, jotka käyttöehdoissa mainitaan. 

Käyttämällä sivustoamme ja/tai ostamalla tuotteen meiltä, liityt “Palveluumme” ja sitoudut sivuilla mainittuihin ehtoihin (“Palvelun ehdot”, “Käyttöehdot”) sekä kaikkiin muihin mahdollisesti mainittuihin ehtoihin ja menettelytapoihin, jotka mainitaan tässä ja/tai jotka ovat luettavissa linkin takaa. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien, ilman poikkeuksia, sivuston selaajat, myyjät, asiakkaat, kauppiaat ja/tai sivustolle sisältöä tuottavat tahot.

Luethan nämä käyttöehdot huolellisesti läpi ennen sivustomme käyttöä. Käyttämällä mitä tahansa osaa sivustostamme, hyväksyt noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy kaikkia näitä käyttöehtoja, sivuston ja sillä olevien palveluiden käyttö on kielletty. Mikäli käyttöehtojen voidaan katsoa olevan tarjoukseen liittyvä, tarjousten hyväksyminen on rajattu vain näihin käyttöehtoihin.

Kaikki sivuille lisättävät uudet tiedot ja palvelut siirtyvät käyttöehtojen alaisuuteen heti päivityksen yhteydessä. Ajantasaiset käyttöehdot ovat aina luettavissa näiltä sivuilta. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata mitä tahansa käyttöehtojen osaa sivuillamme. Käyttäjän vastuulla on käydä lukemassa mahdolliset käyttöehtojen muutokset näiltä sivuilta. Sivujen käytön jatkaminen tai niille siirtyminen käyttöehtojen päivityksen tapahduttua katsotaan päivityksen/muutosten hyväksymiseksi.

KOHTA 1 – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltää palvelun käytön keneltä tahansa, milloin ja mistä syystä tahansa.

Ymmärrät, että tietojasi (ei luottokorttitietoja) voidaan välittää eteenpäin salaamattomana ja sisältää (a) tiedonsiirtoa usean tietoverkon välillä ja (b) niiden muotoa voidaan tulla muokkaamaan niiden sopeuttamiseksi erilaisten tietoverkkojen ja laitteiden vaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, sen käyttötarkoitusta tai pääsyä palveluun tai mitään sivuilla mainittua yhteystietoa, joka tarjotaan palvelun kautta, ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä.

Tämän sopimuksen otsikoinnit on tehty vain käytännöllisistä syistä eivätkä rajoita tai muuten vaikuta Käyttöehtoihin.

 

KOHTA 2 – TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA OIKEA-AIKAISUUS

Emme ole velvollisia, jos saatavilla olevat tiedot eivät tarkkoja, täydellisiä tai tämän hetkisiä. Tämän sivuston materiaali voidaan tulkita vain yleiseksi informaatioksi eikä sitä tulisi käyttää ainoana tiedonlähteenä päätöksenteossa kuulematta ensisijaisesti tarkempia, täydennetympiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Turvautuminen tämän sivuston materiaaliin tapahtuu omalla vastuulla.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Nämä tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia ja ovat tarkoitettu vain viitteeksi. Pidätämme oikeuden muokata sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta pidätämme myös oikeuden olla päivittämättä sivustoa ja sillä olevaa tietoa. Hyväksyt omalle vastuullesi mahdollisten muutosten seuraamisen sivustollamme.

 

KOHTA 3 – PALVELUN MUUTOKSET JA HINNAT

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa palvelun (tai minkä tahansa osan tai sisällön palvelusta) ilman erillistä ilmoitusta.

Emme ole vastuussa sinulle tai muullekaan kolmannelle osapuolelle palvelun muokkaamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

 

KOHTA 4 – TUOTTEET JA PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinoikeudella vain sivustoltamme. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla saatavilla vain rajoitettu määrä ja niiden vaihtoon/palautukseen sovelletaan vain palautusehtojamme.

Pyrimme parhaamme mukaan esittämään verkkokaupan tuotteiden värit ja niiden kuvat mahdollisimman todenmukaisina. Emme kuitenkaan voi luvata, että tietokoneesi tai muun käyttämäsi laitteen näyttö näyttää värit todenmukaisina.

Pidätämme oikeuden (emme ole velvollisia) rajoittaa tuotteiden tai palvelun myyntiä kelle henkilölle tahansa, maantieteelliselle alueelle tai toimivallan alueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa myymämme tuotteen tai palvelun lukumäärää. Kaikki tuotekuvaukset ja – hinnoittelut voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin ilman erillistä ilmoitusta. Minkä tahansa tuotteen tai palvelun tarjoushinta on mitätön, jos siinä on lakirajoitteita.

Emme takaa, että tuotteiden, palveluiden, tiedon tai muun ostamasi tai hankkimasi materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että mahdolliset virheet palvelussa tullaan korjaamaan.

KOHTA 5 – VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota pääsyn tai käyttömahdollisuuden kolmannen osapuolen tarjoamiin työkaluihin, joita emme valvo tai joihin meillä ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Ymmärrät ja hyväksyt, että tarjoamme kyseisten työkalujen käyttömahdollisuuden “sellaisenaan” ja “kuten saatavana” ilman mitään takuita tai ehtoja tai ilman hyväksyntää. Me emme ole missään vastuussa kolmannen osapuolen tarjoamien työkalujen omaehtoisesta käytöstä johtuvista ongelmista.

Minkä tahansa ulkopuolisen tarjoaman työkalun käyttö tapahtuu omalla vastuullasi ja harkinnallasi ja sinun tulee varmistaa, että olet perehtynyt ja tunnet kolmannen osapuolen työkaluntarjoajan omat käyttöehdot.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia sivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja lähteiden julkaisu). Kaikki uudet ominaisuudet ja/tai palvelut ovat näiden Käyttöehtojen alaisia.

 

KOHTA 6 – KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietty sisältö, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelustamme, voivat sisältää kolmannen osapuolen tarjoamaa materiaalia.

Kolmannen osapuolen tarjoamat linkit sivustolla voivat ohjata sinut uuden kolmannen osapuolen sivustoille, jotka eivät ole yhteydessä meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tiedon oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioinnista emmekä takaa tai ole missään vastuussa mistään kolmannen osapuolen tarjoamasta materiaalista tai verkkosivuista tai muusta kolmannen osapuolen tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta.

Emme ole missään vastuussa mistään haitasta tai vahingoista, jotka syntyvät tuotteiden, palveluiden, lähteiden, sisällön tai muun tapahtuman ostosta tai käytöstä kolmannen osapuolen sivustoilla tai heidän tarjoamiensa työkalujen käytöstä. Tutustuthan huolellisesti kolmannen osapuolen käyttöehtoihin ja – tapoihin ja varmista, että ymmärrät kaiken sen sisällön ennen minkään muun toiminnon suorittamista. Reklamaatiot, vaateet, huolenaiheet ja kysymykset koskien kolmatta osapuolta ja heidän tarjoamiaan tuotteita tulee osoittaa suoraan heille. 

KOHTA 7 – KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT HAKEMUKSET

Mikäli lähetät, pyynnöstämme, erityisen hakemuksen (esimerkiksi täytät lomakkeen osallistuaksesi kilpailuun) tai pyytämättämme lähetät esim. kehitysideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia sähköisessä muodossa, postitse tai muulla tavoin (tästä eteenpäin em. tunnetaan kollektiivisesti ”kommentoimalla”), hyväksyt sen, että voimme milloin tahansa ja ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää tai muutoin käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa meille lähettämääsi kommenttia. Emme ole tai emmekä tule olemaan vastuussa (1) kommenttien säilyttämisestä salassa; (2) korvausten maksamisesta kommenteista; tai (3) kommentteihin vastaamisesta.

Saatamme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka katsomme olevan laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, halventavaa, pornografista, säädytöntä tai muutoin kyseenalaista tai jos se rikkoo minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Sitoudut siihen, ettei kommenttisi loukkaa kolmatta osapuolta tai heidän oikeuksiaan, mukaan lukien tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai omistusoikeutta, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muuta henkilökohtaista ominaisuutta/oikeutta. Lisäksi hyväksyt sen, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, tai sisällä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat mitenkään vaikuttaa palvelun tai verkkosivuston toimintaan. Väärän sähköpostiosoitteen käyttö, toisena henkilönä esiintyminen tai meidän tai kolmannen osapuolen harhaanjohtaminen kommentoitaessa on kielletty. Käyttäjän olet yksin vastuussa kirjoittamistasi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta mistään käyttäjän tai muun kolmannen osapuolen lähettämästä kommentista.

 KOHTA 8 - HENKILÖTIEDOT

Sivuston kautta lähettämiäsi henkilökohtaisia tietoja suojaa Tietosuojakäytäntömme. Tutustu Tietosuojakäytäntöön täällä.

 KOHTA 9 – VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Toisinaan sivustollamme tai palvelussamme voi olla tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, promootioihin, tarjouksiin, toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin tai saatavuuteen liittyvää tietoa, jossa on kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita. Pidämme itsellämme oikeuden, ilman etukäteisilmoitusta, korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet, ja muuttaa tai päivittää tietoa tai peruuttaa tilauksia, jos palvelun tiedot tai liittyvä webbisivu ovat epätarkkoja (myös sen jälkeen kun olet lähettänyt tilauksesi).

Emme ota velvollisuudeksemme päivittää, korjata tai selvittää tietoa palveluista tai liittyvistä webbisivuista, pitäen sisällään rajoituksetta hintatiedot, paitsi jos laki sitä vaatii. Palvelulla tai liittyvillä webbisivuilla ei ole ennalta määriteltyä päivityspäivämäärää, joka kertoisi, että kaikki palveluiden tai liittyvien webbisivujen tiedot on muutettu tai päivitetty.

 

KOHTA 10 – KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden kieltojen käyttöehdoissa lueteltujen kieltojen lisäksi ei ole sallittua käyttää sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomaan toimeen; (c) rikkoa mitään kansainvälistä, liittovaltiokohtaista, maakunnallista tai valtiollista sääntöä, ohjetta, lakia tai paikallismääräystä; (d) loukata tai rikkoa meidän tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, herjata, pilkata, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, iän, kansallisuuden tai vammaisuuden perusteella; (g) siirtää palvelimelle tai välittää viruksia tai muunlaista vahingollista koodia, jolla voidaan vaikuuttaa palvelun, liittyvien webbisivujen, muiden webbisivujen tai internetin toimintaan tai toimivuuteen; (h) muiden henkilötietojen keräämiseen; (i) spämmiin, kalasteluun tai vastaavaan; (j) siveettömään tai moraalittomaan toimintaan; tai (k) palvelun, liittyvien webbisivujen, muiden webbisivujen tai internetin turvallisuuden kiertämiseen.

Pidämme oikeuden päättää palvelun tai liittyvän webbisivun käyttösi, jos rikot kiellettyyn käyttöön liittyviä sääntöjä.

KOHTA 11 – TAKUUN VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUKSET

Emme takaa, esitä tai vakuuta, että palvelun käyttösi olisi keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytön tulokset olisivat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että silloin tällöin voimme poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.

Hyväksyt nimenomaisesti, että käyttösi tai kykenemättömyytesi käyttää palvelua on yksinomaan sinun vastuullasi. Palvelun sinulle lähettämät palvelut ja tuotteet ovat (pois lukien nimenomaisesti ilmoittamamme) sellaisena kuin ne ovat, ilman esitystä, takuuta tai minkäänlaisia ehtoja, suoria tai epäsuoria, sisältäen kaikki kaupallisuuteen, kauppakelpoisuuteen, kuntoon tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, nimikkeeseen liittyvät ja ei-loukkaavat epäsuorat takuut tai ehdot

Missään tapauksessa EGO, johtajamme, virkailijamme, työntekijämme, kumppanimme, agenttimme, harjoittelijamme, tavarantoimittajamme, huoltoliikkeemme tai lisenssinantajamme eivät ole vastuussa mistään vammoista, häviöistä, vaatimuksista, tai mistään suorasta, epäsuorasta, oheisesta, rankaisevasta, erityisestä tai minkäänlaisesta merkittävästä vauriosta, mukaan lukien, ilman rajoituksia, menetetystä tuotoista, menetetystä liikevaihdosta, menetetyistä säästöistä, menetystä tiedosta, korvauskuluista tai muista vastaavanlaisista vahingoista, perustuen sitten sopimukseen, vahinkoon (mukaan lukien huolimattomuus), seurausvastuuseen tai muuten, aiheutuen palvelun käytöstäsi tai palvelusta hankkimiesi tuotteiden käytöstä. Koska joitkin valtiot tai lainsäädännöt eivät salli pois sulkemista tai rajoitettua vastuuta välillisissä tai oheisvahingoissa, näissä valtioissa tai lainsäädännöissä vastuumme tulee rajoittua lain sallimaan suurimpaan laajuuteen.

KOHTA 12 -  VASTUUNJAKO

Vakuutat turvaavasi, puolustavasi ja vapauttavasi vastuusta EGO:N, patenttimme, tytäryhtiömme, kumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, agenttimme, lisenssinhaltijamme, alihankkijamme, tavarantoimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme, mukaan lukien kohtuulliset kolmannen osapuolen asianajokulut, jotka johtuvat tämän sopimuksen tai heidän viitteeksi liittämiensä dokumenttien rikkomisestasi, tai siitä, että rikot lakia tai minkään kolmannen osapuolen oikeuksia.  

 

 

KOHTA 13 – EROTETTAVUUS

Jos jokin tämän sopimuksen ehto arvioidaan laittomaksi, mitättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi, on kyseinen ehto kuitenkin toimeenpantava lain sallimassa suurimmassa mahdollisessa laajuudessa, ja toimeenpanokelvoton tulee tarkastella sen poistamiseksi näistä käyttöehdoista. Tämä arviointi ei saa vaikuttaa mitenkään minkään muiden jäljelle jäävien ehtojen sitovuuteen.

KOHTA 14 - IRTISANOMINEN 

Ennen irtisanomispäivää tämän sopimuksen perusteella syntyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät irtisanomisen jälkeen kaikissa tapauksissa.

Tämä sopimus on voimassa kunnes me tai sinä irtisanoo sen. Voit irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos omasta mielestäsi rikot, tai jos me epäilemme rikkovasi mitään tämän sopimuksen ehtoa, myös me voimme irtisanoa sopimuksen milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta ja sinulla säilyy vastuu summista, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää mukaan lukien irtisanomispäivä; ja/tai vastaavasti voimme kumota pääsysi palveluumme (tai sen osaan).

KOHTA 15 – KOKO SOPIMUS 

Epäonnistumisemme käyttää tai valvoa tämän sopimuksen oikeutta tai ehtoa ei vapauta kyseisen ehdon tai oikeuden noudattamisesta.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tälle sivustolle kirjaamamme käytännöt tai käyttösäännöt tai palveluun liittyvät asiat muodostavat koko sopimuksen and yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä ja määrittää palvelun käyttösi, korvaa kaikki aiemmat samanaikaiset sopimukset, yhteydenpidon ja ehdotukset, joko suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillämme (sisältäen, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot käyttöehdoista).

Mitään sopimukseen liittyvää tulkinnanvaraisuutta ei tule tulkita sopimuksen laatijaa vastaan.

 KOHTA 16 – MUUTOKSET KÄYTTÖEHTOIHIN

Voit milloin tahansa kerrata sopimuksen viimeisimmän version tämä sivuston kohdasta Käyttöehdot.

Pidätämme oikeuden, oman harkintakykymme mukaan, päivittää, muuttaa tai korvata nämä Käyttöehdot julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivullamme. On sinun vastuullasi tarkistaa muutokset verkkosivustoltamme aika ajoin. Palvelun käytön jatkaminen ja sivustolle tai palveluun pääsysi minkä tahansa muutoksen jälkeen edellyttää, että hyväksyt nuo muutokset.

 KOHTA 17 - YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoihin liittyvät kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen

EGO

Unit 87 Cressex Enterprise Centre

Lincoln Road

High Wycombe

HP15 7LN

United Kingdom