Tietoa EGOstaYlpeänä esittelemme ensimmäisen akkukäyttöisten puutarhakoneiden sarjan, joka ensimmäisenä maailmassa tarjoaa polttomoottorikoneiden tehon ja suorituskyvyn ilman melu- ja ilmansaasteita. 10 vuoden tuotekehittely ja täydellisyyden tavoittelu on johtanut markkinoiden johtaviin akkukäyttöisiin puutarhakoneisiin, päämääränään käännyttää polttomoottori- ja verkkovirtakoneiden käyttäjät EGOn käyttäjiksi.  

EGO muuttaa käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. Markkinoiden ensimmäinen 56-volttinen litium-ion -akku on akkuteknologian läpimurto. EGOn tuotevalikoima – ruohonleikkuri, lehtipuhallin, trimmeri, pensasleikkuri ja moottorisaha – on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoisempaa li-ion –akun suorituskykyä ja käyttöikää. Täysi lataus saavutetaan 30 minuutissa.  Puutarhakoneet ovat hiljaisia ja luotettavia käytössä. EGOn tuotteiden teholla saat työt suoritettua hetkessä.

EGO on muuttanut yleisen käsityksen puutarhan ja nurmikon hoidosta. Kansainvälinen yritys on jo 20 vuotta kehittänyt ja valmistanut ammattitason teknologiaa ja laatua. EGO on parasta sinulle sekä puutarhallesi. Sitä tarkoittaa ”Power Beyond Belief”.